IPJ Alba: Proceduri simplificate, în beneficiul cetățenilor. Adrese de mail utile și detalii complete, în articol

masini ipj 03Inspectoratul de Poliție Județean Alba a pus în practică procedurile dispuse prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative. 

Poliția Română operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost create adrese de e-mail unde cetăţenii pot transmite, scanate, atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.) cât și dovada plății amenzii de circulație.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, dovada plății amenzii poate fi transmisă la adresa de e-mail oug41.2016.sr@ab.politiaromana.ro

Totodată, adresa de e-mail pusă la dispoziția cetățenilor pentru obținerea de informații legate de emiterea certificatului de cazier judiciar este cazier@ab.politiaromana.ro

Cetăţenii trebuie să ştie că, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei, iar certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

În ceea ce priveşte alte solicitări ale cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că acestea pot fi transmise, în continuare, şi pe adresa de e-mail relatiipublice@politiaalba.ro.

Informaţii utile şi legături către adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pot fi găsite pe site-ul instituţiei http://ab.poliţiaromana.ro .

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21093 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*