Ion Dumitrel: Razboiul din USL face victime la Cuprumin Abrud

dumitrelRăzboiul pornit în interiorul USL face victime în cele mai neașteptate locuri: victimă colaterală este, de data aceasta, Cuprumin Abrud.

Deși condusă de un liberal, de meserie și din județul Alba, societatea a căzut victimă războilui politic din interiorul USL. Acum se trag sfori puternice pentru schimbarea directorului și numirea unuia nou, venit, culmea, tocmai de la falimentara MinBucovina din Vatra Dornei. Ne imaginăm cu toții cât devotament pentru județul Alba și pentru societatea în cauză va arăta acest director teleportat aici, vremelnic,  la comandă politică…

Iată deci ce înseamnă guvernul Ponta: interes zero pentru cetățean, interes zero pentru dezvoltarea economiei naționale și interes maxim pentru bunăstarea partidului. Iată cum datul la gioale în alianță și lupta pentru supremație politică duc la sacrificarea pe altarul partidului a unor societăți emblematice pentru economia județului Alba. În loc să se preocupe de dezvoltarea CupruMin și de realizarea investițiilor de mediu necesare guvernanții noștri se ocupă doar de lupta politică din interiorul propriilor partide.

Ion Dumitrel,

Prim-Vicepreședinte al PDL Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*