Ion Dumitrel: Ministrul Marilor Investiții este încă în ceață

dumitrelDupă ce a ratat deschiderea autostrăzii de la Sebeș (la care oricum nu avea niciun merit) din cauza ceții, domnul Ministru Dan Șova continuă să frizeze penibilul cu o serie de declarații încețoșate  legate de investițiile din Sebeș. Trist este că, de data aceasta, amestecă în jocurile iresponsabile ce caracterizează guvernarea socialistă a USL și numele unui investitor serios, de talie mondială.

Domnul Șova ne anunță că deschiderea fabricii Daimler de la Sebeș este un rezultat al acordului investițional pe care domnia-sa l-a semnat cu concernul german. Nimic mai fals! Acordul investițional pe care într-adevăr domnia-sa l-a semnat se referă la o investiție viitoare și nu la fabrica care a fost deschisă oficial săptămâna trecută. Mai mult decât atât, ajutorul de stat la care se referă domnul Șova vizează investiția viitoare, nu investiția care a fost deja inaugurată.

Departe de noi gândul de a-l acuza pe domnul Șova de minciună, pentru că altcineva s-a consacrat drept campion al minciunilor în guvernul din care domnia-sa face parte! Credem că este vorba doar de necunoaștere, incompetență și lipsă de responsabilitate. Chiar și așa însă, lucrurile sunt mult prea grave și reclamă demisia domnului Șova, care, încă o dată, preferă să se rătăcească în ceață.

Niciodată România nu va putea să fie o destinație pentru investițiile importante dacă miniștrii  responsabili de acest portofoliu sunt competenți doar în materie de Facebook!

Ion Dumitrel

Prim-Vicepreședinte al PDL Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*