Ion Dumitrel: Investițiile în infrastructură rămân prioritare pentru Consiliul Județean Alba și în 2013

Am luat cunoștință de sumele alocate județului Alba prin proiectul de buget aflat încă în lucru și pot să spun că ce ne vom descurca și cu aceste cifre, așa cum am reușit să ne facem programul de activități și în perioada de maximă criză.

Înțeleg că nu s-a terminat criza, dar sper că activitățile de care USL vorbește în programul de guvernare nu vor rămâne doar pe hârtie ci se vor materializa în proiecte concrete. Noi avem foarte multe proiecte pregătite pentru finanțare, care așteaptă să fie implementate, dacă programele de dezvoltare a satelor sau de dezvoltare a infrastructurii se vor relua.

Am lucrat intens în ultima perioada cu direcțiile din Consiliul Județean și cu instituțiile subordonate pentru stabilirea programului de activități pentru perioada viitoare. Prioritare sunt, în continuare, investițiile în infrastructură – alimentări cu apă, canalizări, drumuri – și cele din sănătate, dar nu vom renunța nici la proiectele culturale și cele destinate tinerilor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Ion Dumitrel,

Președintele Consiliului județean Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18860 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*