Ion Dumitrel: de fapt, sunt puține lucruri adevărate despre care poate vorbi Teodor Atanasiu

PSDI Cornel Comsa Europarlamentare

Șeful liberalilor și social-democraților din Alba, Teodor Atanasiu, și-a început campania electorală cum știe el cel mai bine: cu minciuni dintre cele mai grosolane. După ce a lansat ideea că acum șapte ani a avut niște idei legate de dezvoltarea județului , de refacerea drumurilor, de introducerea alimentărilor cu apă, de susținerea unor proiecte culturale pe care eu ”doar” le-am realizat, Atanasiu s-a răzgândit. Nu mai e omul cu idei, ”vizionarul” cum le cerea colegilor de partid să îl numească, ci a devenit ”omul care face”. Asta după ce probabil și-a dat seama că nici un cetățean care nu este deja în partidul dânsului nu poate crede că realizările mele au fost ideile dânsului.

Așa că, le spune acum oamenilor prin tot felul de materiale publicitare că de fapt realizările din județul Alba sunt ale sale.  Dacă nu știați, Atanasiu se laudă că a realizat drumurile de la Blaj – Sâncel – Șona – Cetatea de Baltă (reparat de noi între 2007 și 2009), Aiud – Buru (executat de noi  în 2011), Unirea- Lunca Mureșului, Ghirbom – Cunța și multe altele (toate începute și terminate de noi). Probabil că le-a realizat cu mașina după ce le-am reparat noi și a putut în sfârșit să vadă județul mai bine.

Ne mai spune dânsul că în perioada în care era la AVAS a avut negocieri de succes cu mari investitori și a privatizat în dreapta și în stânga. Care sunt marii investitori aduși la Alba de dânsul în acea perioadă? Care sunt privatizările de succes din județul Alba pe care le-a ajutat dânsul din importanta sa funcție? Poate ne vorbește despre IMA, dar nu cred.  Poate ne vorbește despre modul în care a refuzat să redea cetatea orașului Alba Iulia, dar nu cred. De fapt, sunt puține lucruri adevărate despre care poate vorbi Teodor Atanasiu. Unul este că a adus întradevăr în județ foarte mulți euro, doar că aceștia sunt în contul său.

продвижениевзломать почтовый ящик онлайн

Pro Romania
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*