Ion Dumitrel a participat azi la ședința Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Alba

Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, a participat astăzi ședința Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Alba, ședință în cadrul căreia a discutat cu medicii și cu conducerea spitalului programul de investiții pentru anul în curs și modul în care Consiliul Județean Alba se poate implica pe mai departe în dezvoltarea spitalului.

„Am reanalizat astăzi cu conducerea Spitalului Județean investițiile pe care le avem programate pentru acest an la capitolul sănătate. Chiar dacă nu ne așteptăm la un sprijin financiar din partea Ministetului Sănătății, trebuie să ne descurcăm cumva și să facem aceste investiții de care cetățenii au nevoie. De când noi, Consiliul Județean, am preluat administrarea spitalului am reușit să îmbunătățim calitatea serviciilor, să aducem apartură nouă și să modernizăm unele dintre secții.

Atâta timp cât spitalul este al Consiliului Județean avem o responsabilitate acolo și vom continua să investim în sănătatea oamenilor. Anul acesta vom începe reabilitarea la secțiile de psihiatrie, boli infecțioase chirurgie-urologie și radiologie, vom face reparații la secțiile de diabet, endoscopie și bronhoscopie și vom aduce dotări și aparatură nouă pentru secția de radiologie. Tot anul acesta vrem să aducem un aparat electroencefalograf nou și să ne ocupăm de secția de primiri urgențe, precum și de funcționalizarea heliportului care va permite aterizarea în condiții foarte bune a elicopterelor pentru cazurile dificile.” a declarat domnul Ion Dumitrel la finalul ședinței de astăzi, Președintele Consiliului Județean Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*