Ioan Mircea Florin Păcurariu este candidatul PRO România la primăria comunei Meteș

Mircea Trifu

În vârstă de 39 de ani, Florin este căsătorit și are doi copii. A absolvit, la Cluj-Napoca, cursurile Facultății de Agronomie și are o diplomă de inginer. În prezent, activează în domeniul agriculturii, în mediul privat iar anterior a lucrat și la primăria din Meteș. Spune că a intrat în echipa PRO România fiindcă a găsit aici o echipă de oameni valoroși care au potențialul de a schimba ceva în țară.

„Candidez la primăria din Meteș cu gândul de a schimba, în bine, viața locuitorilor comunei. Programul meu vizează proiecte de dezvoltare a infrastructurii și agro-turismului, fiindcă avem avantajul unei zone cu mare potențial în acest sens. De asemenea, se impune o atenție deosebită în ceea ce privește zootehnia și agricultura și sunt convins că studiile superioare pe care le am în domeniu constituie un mare avantaj. Voi acorda, o mare importanță, și procesului de întăbulare a domeniului public, fiindcă e unul dintre marile minusuri ale administrațiilor anterioare. Un alt aspect din agenda mea de candidat îl reprezintă deschiderea, în zonă, a unor puncte de colectare a laptelui, lucru care reprezintă un mare ajutor pentru cetățenii comunei”, a precizat  Ioan Mircea Florin Păcurariu.

Acesta a mai transmis că, periodic, are întâlniri cu locuitorii comunei Meteș, cărora le prezintă programul său pentru primărie și se consultă, împreună, asupra proiectelor care pot dezvolta comunitatea.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22574 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*