Ioan Dîrzu: „Predoiu şi echipa PDL-PNL se zbat în amatorism şi ridicol!”

dirzuLa câteva zile după ce la Alba Iulia, în sala Ballroom de la Alba Mall, premierul ce stă la umbra PDL, Cătălin Predoiu nu a fost în stare să le spună mai nimic oamenilor de afaceri despre programul de guvernare al PNL, brusc, şi-a adus aminte câte ceva. Vine cu un program lipsit total de credibilitate, pe care nici el nu îl înţelege!

Atât timp cât pedeliştii de frunte Cătălin Predoiu şi Vasile Blaga, care au umilit românii în timpul guvernării PDL, sunt cei care se laudă cu o astfel de creaţie, nimeni nu-i crede! După ce au tăiat salarii şi pensii, dar şi alte drepturi ale românilor vin să le promită marea cu sarea?! Din pedelişti au devenit peste noapte liberali convinşi pentru a-şi atinge scopul, să-i mai mintă o dată pe români pentru a ajunge la putere.

Ignorând total realităţile economice ale României de azi, fac joc de glezne şi ne spun că ar fi opoziţie, dar e pur şi simplu amatorism în politica zilelor noastre. Oare nu era normal ca măsurile bune lansate de PSD să fie susţinute şi de PNL? Dar se văicăresc că PSD le-ar fi copiat programul! Care program, că ei nu ştiu altceva decât reducerea sau tăierea salariilor, să închidă şcoli şi spitale, să-şi bată joc de români. După ce au crescut TVA la 24 %, cer demisia premierului Ponta, care a susţinut necesitatea reducerii TVA la 19%! Toată truda lor e zadarnică pentru că devin pur şi simplu ridicoli.

Cătălin Predoiu, care acum vrea să devină prim-ministru din partea PNL, este cel care a semnat măsurile de tăiere ale salariilor şi pensiilor, de creştere peste noapte a TVA la 24%, de închidere a spitalelor. Acelaşi Predoiu, alături de Blaga, este printre cei care i-au îndatorat pe români cu o sumă record, 20 de miliarde de euro, împrumut de la finanţatorii externi şi tot ei  au semnat pentru mărirea taxelor şi impozitelor.

Mare tupeu poate să aibă acum Predoiu să vină din nou să-i umilească pe români! Ce valoare pot să mai aibă promisiunile lui Predoiu, aşa-zisul program de guvernare ce poartă semnătura celor care au adus ţara la sapă de lemn?

Camera Deputaţilor a votat noul Cod Fiscal propus de Guvernul Ponta, ca urmare a acordului politic parafat cu opoziţia, iar  cota standard de TVA va reveni la 19%, aşa cum era înainte de decizia catastrofală de creştere la 24%, luată în anul 2010, de Băsescu-Boc-Predoiu şi PDL. Aşa că strigă degeaba Predoiu şi echipa sa PDL-PNL, nu mai au altceva de făcut decât să se zbată în amatorism şi ridicol!

Preşedinte PSD Alba, deputat IOAN DÎRZU

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21777 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*