Ioan Dîrzu: „Mulțumesc celor care au votat PSD şi românilor pentru prezenţa masivă la vot. Lupta continuă”

ioan dirzu 01Le mulțumesc tuturor cetăţenilor din Alba pentru voturile acordate Partidului Social Democrat. Am obtinut cel mai mare număr de voturi pe care PSD l-a obţinut în ultimii ani în judetul Alba si acest lucru demonstrează fidelitatea dvs faţă de noi, dar şi faptul că avem în continuare multa muncă de facut pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţul Alba.

Sunt mandru că judetul Alba a fost fruntaş în termeni de prezenţa la vot ceea ce ilustrează spiritul nostru civic extraordinar. Mereu am facut apel la participarea masivă la vot pentru ca indiferent de rezultat democraţia înseamnă să te supui alegerii oamenilor. Suntem conştienţi că încă trebuie să dovedim de ce suntem noi cei din PSD în stare pentru a face viaţa tuturor mai bună, dar sunt în continuare convins că mafia galben-portocalie a distrus potenţialul uman, economic şi istoric al judeţului Alba.

In final vreau să le multumesc şi să îi asigur de sprijinul meu pe toti militanţii Partidului Social Democrat, pe primari şi pe ceilalti aleşi locali că lupta continuă. Am demonstrat prin proiecte concrete că avem cel mai bun management local, atât la nivel de oras, conducând cele mai prospere comunitati, cât şi la nivel de comune în care excelăm în absorbţia fondurilor europene. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună, prin comunicare, încredere şi fidelitate faţă de valorile noastre vom putea să obţinem din nou încrederea cetăţenilor din judetul Alba. Sunt convins că rezultatele pozitive ale Guvernării PSD-PC-UNPR-PLR se văd şi se vor resimţi şi în buzunarele românilor si în forţa zeciilor de mii de voturi primite, trebuie doar să ne convingă că avem pentru cine să luptăm.

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte PSD Alba,

Deputat Ioan Dîrzu

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21122 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*