Ioan Dîrzu, deputat PSD: „Familia nu este o noțiune abstractă, domnule Iohannis!”

ioan dirzuDouă milenii de istorie zbuciumată n-au reușit să îngenuncheze nația română. Astăzi existăm ca nație pentru că iubirea dintre un bărbat și o femeie, comuniunea dintre aceste două ființe umane unite prin căsătorie au dat naștere generațiilor următoare. Invocând toleranța, ca pe un argument suprem, președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un apărător feroce al comunităților gay și lesbiene și și-a permis să jignească milioane de români.

Români cărora președintele Klaus Iohannis le spune că ceea ce stă în legea firii nu mai este valabil. Că educația viitoarelor generații trebuie să înceapă de la premisa că noțiunea de familie este una abstractă. Că familia poate fi concepută și ca o asociere dintre două persoane de același sex. Cine îndrăznește să creadă altfel este în opinia domnului Iohannis, un fanatic religios.

Famila nu este o noțiune abstractă domnule Iohannis !

Pentru familiile lor și pentru viitorul copiiilor lor, înaintașii noștri au fost capabili de sacrificiul suprem.  Istoria vremurilor stă chezășie.  Astăzi, domnule Iohannis, milioane de români plecați la muncă în străinătate trimit familiilor sau părinților bani obținuți prin trudă și umilință. Și asta dovedește domnule Iohannis că familia nu este o noțiune abstractă ! În sânul familiei se construiește respectul față de valorile umane și legătura de nezdruncinat dintre părinți și copii.

În ceea ce privește toleranța, este inadmisibil să le vorbești românilor despre acest lucru. Istoria noastră, religia noastră și însăși firea noastră au la bază principii de toleranță.

Miracolul vieții, această enigmă nedescifrată, imposibil de realizat de către cele mai specializate laboratoare, nu poate fi atribuit decât lui Dumnezeu.

“De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va uni cu femeia sa și vor fi amândoi un trup” ( Facerea, cap 1). Astfel a denumit Dumnezeu familia domnule Iohannis și…  altfel nu poate fi !

Cred din toată ființa mea acest lucru și ca atare mă declar un fanatic religios.

 

Ioan Dîrzu,

Deputat PSD

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*