Ioan Dîrzu a demisionat din funcția de președinte al PSD Alba. Gheorghe Damian, Cornel Murg sau Victor Negrescu, printre variantele de înlocuire

ioan dirzuŞase preşedinţi de organizaţii judeţene ale PSD şi-au înaintat, joi, demisiile în cadrul Comitetului Executiv Național, în urma rezultatelor slabe  înregistrate în alegeri. Este vorba despre Ovidiu Portariuc de la Botoşani, Cătălin Nechifor de la Suceava, Remus Lăpuşan de la Cluj, Ioan Dîrzu de la Alba, Mihai Mohaci de la Braşov şi Octavian Petric de la Satu Mare. Ioan Dîrzu, a preluat șefia organizației județene a social democraților în anul 2008, iar în prezent este deputat, la primul madat. ”La Alba, domnul preşedinte Dârzu şi-a asumat responsabilitatea, a rămas ca în zilele următoare să găsim o soluţie, am luat mandat de la Comitetul Executiv”, a precizat Liviu Dragnea.

Pe lista înlocuitorilor lui Dîrzu s-ar putea afla Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, dar se pare că acesta este tentat, mai mult, să continue munca de administrație pe care o face, din iunie, în cel de-al cincilea mandat. O altă variantă ar fi Cornel Murg, fost prefect de Alba. De asemenea, se mai vehiculează și numele lui Victor Negrescu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*