Ioan Anghel, candidatul USR PLUS pentru primăria Sebes: Cum a ajuns Sebeșul mai scump decât Clujul?

Parcul Tineretului din Sebeș a costat mai mult decât un parc din Cluj –Napoca, cel mai scump oraș din țară. Ioan Anghel, președintele Partidului USR , filiala Sebeș , a fost primul politician care a semnalat încă de anul trecut faptul că primarul Dorin Nistor a suplimentat, printr-o rectificare bugetară, creșterea valorii investiției din Parcul Tineretului cu încă 1,5 milioane lei peste valoarea inițială. Astfel, în final, cele 2 hectare ale parcului din Sebeș au fost modernizate cu fabuloasa sumă de 8 milioane lei, adică 4 milioane lei pe hectar! În tot acest timp, la Cluj Napoca s-a inaugurat Baza Sportivă Gheorgheni , un parc de 9 de hectare, iar costul pe hectar a fost de doar 2,2 milioane lei. Poate că, la Sebeș, firma de casă a PNL – Elis Pavaje- a vrut să ridice „prețul pieței” peste Cluj Napoca. De parcă nu ar fi fost suficient, lucrarea scumpă a fost făcută și de mântuială. Sebeșenii pot vedea în aceste zile cum fundul lacului se degradează.

Sperăm că cetățenii din Sebeș vor vedea acest aspect evident de „sifonare” și risipă a banului public în interesul firmelor mereu câștigătoare de contracte atribuite de primarul PNL-ist.

USR va face o prioritate din gestionarea eficientă a banului public și va opri risipa.

Domnule primar, nu mai dați vina pentru deteriorarea lacului pe vremea rea. Banii mulți dați pe o lucrare de mântuială e vina dumneavoastră.

 

 

Ioan Anghel

Candiatul Alianței USR PLUS pentru primăria Sebes

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*