Întrevedere a ministrului Valer-Daniel Breaz cu ambasadorul Statului Israel la București, E.S. domnul David Saranga

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, l-a primit, luni, 18  martie, pe domnul David Saranga, ambasadorul Statului Israel la București, în vizită de curtoazie. Oficialul român a subliniat importanța relației bilaterale dintre cele două țări, Statul Israel fiind un important partener economic și politic dar, mai ales, un prieten al României.

Ministrul Culturii și Identității Naționale și E.S. domnul Ambasador al Statului Israel au încurajat participarea comună în cadrul unor proiecte de interes reciproc, în perioada următoare, care să promoveze valorile culturale ale țărilor noastre, cu accent pe publicul tânăr din România și Statul Israel.

Menţionăm că relaţiile culturale bilaterale dintre România şi Statul Israel sunt reglementate de Acordul privind coproducţiile cinematografice între Guvernul României şi Guvernul Statului Israel, semnat la București, la data de 12 august 2013 și, totodată, Memorandumul pentru aprobarea negocierii și semnării Programului de cooperare în domeniile educației, științei, culturii, tineretului și sportului între Guvernul Statului Israel și Guvernul României pentru anii 2018-2020 se află pe traseul de avizare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20203 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*