Întrerupere a furnizării apei potabile. Locuitorii din Ocna Mureș, Gârbova de Jos, Lopadea Nouă, Hopârta, Fărău, Miraslău și Unirea, afectați

Din cauza unei avarii produse in data de 15 martie 2019, in jurul orei 12.00, la tronsonul Dn600 mm Garbova-Ocna Mures (in zona Tifra,) din aductiunea generala a sistemului zonal de alimentare cu apa potabila a judetului Alba SP Galda-Aiud-Ocna Mures, SC APA CTTA SA ALBA anunta intreruperea furnizarii apei potabile,  in vederea remedierii acesteia.

Durata se estimeaza la cca 24 h., consumatorii, posibil afectati de intreruperea furnizarii apei potabile, vor fi cei din urmatoarele localitati: Garbova de Jos, com. Lopadea Noua, com. Hoparta, com. Farau, com. Miraslau, com. Unirea, orasul Ocna Mures cat si consumatorii racordati direct in aductiune.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrul turbiditate sa sufere anumite modificări, situatie in care sfatuim clientii sa foloseasca apa doar in scopuri menajere. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22001 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*