INTERVIU Tiberiu Țăran, director general Hotel Cetate: „Sunt o persoană ambițioasă, dornică de afirmare, căreia îi place să comunice cu oamenii.”

tiberiu taran 1Domnule Țăran, sute de oameni, dacă nu cumva câteva mii vă știu ca „Tibi de la Cetate”. Când v-ați început activitatea în cadrul Hotelului și care a fost traseul dumneavoastră profesional până în prezent? Mi-am început activitatea în 1996 în cadrul acestui hotel. Am lucrat aici până în 2001, după care am plecat în străinătate pentru o perioadă de 5 ani. În 2007 m-am întors și sunt din nou în această unitate, iar în clipa de față ocup funcția de director general.

În urmă cu câțiva ani, Hotel Cetate trecea prin niște momente financiare mai dificile și multă lume nu credea că lucrurile se vor îndrepta. Sunteți mulțumit de ceea ce se întâmplă acum? Din păcate, criza financiară care a afectat întreaga Românie ne-a afectat și pe noi, aici la Hotel Cetate. Într-adevăr am avut o perioadă de vreo câțiva ani de zile în care a fost mai greu dar încet, încet, cu ajutorul colegilor am reușit să redresăm lucrurile și încercăm să urcăm tot mai sus, pe zi ce trece, în calitatea serviciilor. Din punctul meu de vedere suntem pe drumul cel bun.

hotel cetateCe tipuri de servicii le oferiți potențialilor clienți? Oferim servicii atât pe partea de alimentație publică cât și pe cea de cazare. Spre bucuria mea, și dat fiind faptul că sunt foarte atras de alimentație publică și îmi place foarte mult partea de restaurant, această componentă merge foarte bine. Acest lucru se datorează și faptului că avem o echipă foarte bună, bucătari foarte pricepuți iar locația e una de invidiat. La partea de cazare am făcut renovări parțiale, dar o să reușim să ne punem la punct și pe acest segment. În următoarele luni vom demara lucrările de renovare a două etaje și de și de schimbare a unui ascensor. Încet, încet, sperăm să ajungem și cu hotelul la standarde cât mai înalte.

Cât de mult vă ajută oamenii din jurul dumneavoastră? Știu că sunteți o echipă extrem de unită și profesionistă. A trecut ceva timp până să reușim să facem o echipă atât de închegată și de unită. Cu ajutorul acestei echipe am reușit să ne creem un brand în Alba Iulia și să arătăm oamenilor lumii că se poate veni cu încredere la noi.

Cum v-ați caracteriza în câteva cuvinte? O persoană ambițioasă, dornică de afirmare, căreia îi place foarte mult să comunice cu oamenii.

hotel cetate 1Fiind un profesionist, nu ați fost tentat să plecați într-o altă locație sau, de ce nu, să lucrați în acest domeniu peste hotare? Am avut o experiență peste hotare, care a fost foarte benefică. Mi-am deschis foarte mult orizonturile și am văzut altceva, ce aici în România nu aveam posibilitatea să văd. M-am întors acasă, pentru că tot acasă e mai bine. Am avut foarte multe oferte și din alte locații, dar având în vedere faptul că lucrez de foarte mulți ani aici, știți cum e: prima dragoste nu se uită niciodată. Sunt omul care pune foarte mult suflet în ceea ce face și vrea să realizeze ceva într-un loc care îi este drag.

Ce le-ați spune celor care, indiferent de eveniment, aleg Hotel Cetate? Că îi aștept cu mare drag. Sper ca noi, întreaga echipă, să nu dezamăgim și pot garanta că ne vom ridica, la fel ca și până acum, la nivelul așteptărilor tuturor clienților noștri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22003 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*