Interviu Lucian Udrea aka L-Joe

lucian udrea-1Lucian, îți propun să începem acest interviu prin a ne spune câteva cuvinte despre tine…

Salutare! Mă numesc Lucian Udrea, aka L-Joe, am 20 de ani, sunt din Alba Iulia și sunt  interpret de muzică rap. Am început să cânt de la 14 ani, inițial sub numele de „Cicatrice”, vârstă la care m-am alăturat grupului Baw Records.

Ce te-a determinat să te îndrepți către o carieră în muzică?

Încă de mic, am fost pasionat de aproape toate genurile de muzică. Îmi vedeam preferații la televizor și încercam să fiu ca ei. Timpul a trecut, am început să scriu primele versuri, mi-am dat seama că mă descurc cu rimele și mi-am spus: „dacă și alții o pot face, la fel trebuie să fie și în cazul meu”. Drumul artistic pe care l-am parcurs până în acest moment nu a fost deloc ușor. Asta, mai ales că nu am avut de la cine învăţa multe lucruri despre acest gen muzical. Tot ce mi-am dorit a fost să demonstrez că atunci când ai un vis poți să lupți pentru îndeplinirea lui. Indiferent cât de greu este drumul pe care trebuie să-l parcurgi.

Ce ne poți spune despre proiectele tale muzicale de până acum?

Cea mai recenta  piesă  se numește „Summer” și este apărută în colaborare cu Mike, component și el al grupului BAWRecords, și Andreea. Este o piesă de vară iar videoclipul a fost filmat şi editat la Mamaia de către echipele Asociaţia Litoral – Delta Dunării & RoActiv România. Piesa a fost înregistrată la studioul Trupei Zadar, iar mixajul și masterizarea au fost realizate de către Dan Tudor. Pot să vă spun că melodia se bucură de  un succes considerabil, având până în momentul de față peste un million de vizualizări. „Norul meu” este, spun eu, o altă piesă de succes. Melodia se bucură de o colaborare surpriză cu Andreea, o tânără promițătoare din punct de vedere artistic. Piesa are un clip compus din cadre filmate în Alba Iulia, Cluj Napoca dar și cadre preluate din mediul virtual. Un alt reper din activitatea mea este „Ce ai”. Vorbim de o piesă care se adresează cuplurilor care întâmpină dificultăți și care se lovesc mereu de certuri și neînțelegeri. A fost, de de asemenea, înregistrată, mixată și masterizată cu sprijinul lui Dan Tudor, component al trupei Zadar. Aș continua cu „Încălzirea”,o piesă prin care încercăm să transmitem faptul că pentru oricine există suișuri și coborâșuri, dar dacă știi cum să le faci față, cu capul sus, vei avea numai de câștigat. Videoclipul a fost filmat într-un bar din Alba Iulia iar înregistrarea și mixajul au fost făcute tot de către Dan Tudor. Închei cu „La fel”, opiesă care exprimă forță, ideea de a fi încrezător în propria-ți persoană și tăria de a triumfa în viață. Videoclipul a fost filmat la Alba Iulia, chiar de 1 Decembrie.

Care sunt proiectele tale de viitor?

Vor mai urma, cu siguranță, piese cu temă socială. După cum am precizat, eu și cei cu care colaborez, suntem încă la început dar cred că drumul pe care ne aflăm este unul promițător. Ne străduim să avem cât mai multe realizări în plan artistic și să devenim tot mai buni în ceea ce facem.

Cum te-ai caracteriza ca om dar și ca artist ?

Ambițios, determinat și cu o dorință puternică de a lupta pentru a reuși să îmi realizez visul.

Despre muzica ta ce ai spune?

Aș spune că atâta timp cât e inspirată din realitate, mesajul pe care îl transmit este unul real. Versurile mele vorbesc despre lucruri care se petrec, cu adevărat, în jurul meu și cred că acest lucru e garanția succesului de care m-am bucurat până acum.

Ai avut momente în care ai vrut să renunți la muzică ?

Desigur că am avut! Nu cred că există om care să nu fi avut, cel puțin o singură dată în viață, un moment de cumpănă în care să simtă că nu poate merge mai departe. Însă cu suport și înțelegere de la cei apropiati am reușit să depășesc toate barierele care îmi stăteau în față. E și motivul pentru care doresc să le mulțumesc oamenilor care m-au sprijinit și înțeles în mod constant.

Care crezi că este cel mai mare succes al tău din punct de vedere muzical?

Aș spune că piesa „Summer”. După cum am amintit mai devreme se bucură de un succes imens, lucru demonstrat de numărul uriaș de vizualizări.

Ce mesaj ai, în încheiere, pentru fanii tăi?

Vreau să le mulțumesc pentru susținerea lor și să îi asigur că nu îi voi dezamăgi niciodată din punct de vedere uman și artistic.

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*