INTERVIU Cristina Mărginean, manager general Dante Café & Dine

Doamnă Mărginean, a trecut puțin peste o lună de la momentul în care ați deschis, oficial, la Alba Iulia, restaurantul Dante Café & Dine. Care este reacția primită din partea clienților?

cristina marginean danteA fost o perioadă agitată, plină, captivantă pentru întreaga   echipă Dante Café & Dine. Am pornit la drum cu o strategie îndrăzneață,  aceea de a le oferi albaiulienilor dar și turiștilor servicii complete și de calitate, oferind preparate deosebite într-un ambient cosy. Iar ceea ce ne bucură este faptul că feedbackul a fost unul extraordinar. Toate acestea ne dau încrederea de a continua și de a deveni mai buni.

Care considerați că sunt atuurile cu care restaurantul Dante Café & Dine vine în întâmpinarea clienților? 

Pe lângă locația deosebită, la intrarea în Cetatea Alba Carolina, echipa pe care o coordonez își propune să întâmpine oaspeții restaurantului cu preparate  gustoase, într-o ambianță deosebită. Nu facem rabat de la calitate, dar în acelasi timp ne propunem să păstrăm prețuri accesibile tuturor. Nu în ultimul rând, diferența stă în detalii. Consider că dacă nu acorzi atenție lucrurilor mărunte, atunci riști să devii comun și tocmai acest lucru am încercat să-l evităm.  

Din punct de vedere al locației se poate spune că sunteți mai mult decât avantajați, având în vedere faptul că Dante Café & Dine se află la intrarea în Cetatea Alba Carolina…

dante caffe&dineNe bucurăm de locul pe care l-am visat încă dinainte de a porni la drum în acest proiect și credem că suntem acolo unde aerul istoric răzbate din „Cetatea Alba Carolina”, dar asta nu înseamnă nimic fără atenția la detalii. Am încercat să profităm de acest atu dar, pe lângă locație, pe lângă prima impresie, e nevoie de mult mai mult. Am gândit fiecare aspect cu atenție deosebită, din perspectiva oamenilor care ne trec pragul, de la preparate, selecția personalului și până la ambient. De asemenea, vreau să subliniez faptul că ne dorim să fim, alături de municipalitate, un pion în eforturile depuse în promovarea orașului. Acesta este motivul pentru care  am inserat logo-ul municipiului Alba Iulia în designul interior, impactul fiind pe măsură.

De ce Dante?

Aceasta este întrebarea cel mai des întâlnită pe buzele celor care ne-au trecut pragul. Vă propun un pact!  Promit să răspund personal celor curioși să afle povestea din spatele poveștii.  Este suficient dacă ne gândim la faptul că Dante Alighieri a fost cel mai mare scriitor european din Evul Mediu.

Vă las, pentru final, oportunitatea de a transmite un mesaj clienților Dante Café & Dine 

Celor care ne-au fost oaspeți, le mulțumesc umil pentru această onoare și sper să le pot revedea zâmbetul pe buze cu fiecare vizită la noi, “acasă”. Celor care nu ne-au trecut încă pragul, le adresez invitația de a ne cunoaște. În încheiere aș vrea să adaug faptul că, în curând, oaspeții noștri vor putea petrece momente memorabile pe terasa Dante Café & Dine, un spațiu cu o capacitate de 40 de locuri care sper să-i cucerească prin design și ambient. Reamintesc faptul că Dante Café & Dine se află pe strada Aurel Vlaicu, nr.35, în lateralul Hotelului „Cetate”, numărul de telefon pentru rezervări sau comenzi find 0748.688.600. Desigur, ne găsiți și pe Facebook la Dante Café & Dine.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22039 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*