Interviu Alina Hărăguș

alina haragusDoamnă Hărăguș, vă propun să începem prin a ne spune câteva cuvinte despre firma pe care o manageriați…

TAO Media este o agenție de publicitate full service care, de curând, a aniversat un an de la înființare și în cadrul căreia calitatea, profesionalismul și respectul față de client sunt repere esențiale. Colaborăm, constant, cu firme din România și din străinătate și venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte personalizate, variate, atractive și convenabile. TAO înseamnă Toată Armonia dăruită Oamenilor în materie de creativitate, culori, mesaje, sloganuri, materiale promoționale și altele, din pasiune pentru frumos.

Deși conduceți o companie nouă pe piață, aveți o vastă experiență în acest domeniu. Puteți detalia?

Am o experiență de mai bine de 12 ani în domeniul comunicării, relațiilor publice, marketingului și organizării de evenimente business, o parte din această perioada fiind concretizată în cadrul unei companii apreciate la nivel internațional, fapt care a contribuit semnificativ la dezvoltarea mea, atât pe plan profesional cât și din punct de vedere personal. După 8 ani petrecuți în funcția de șef al unui departament de marketing, am considerat că o evoluție firească ar însemna să aleg calea antreprenoriatului, iar nivelul urmator al dezvoltării personale s-a concretizat prin a avea propria-mi afacere. Este foarte important faptul că fac ceea ce îmi place. Pentru că atunci când îți desfășori activitatea cu pasiune, profesionalism și dedicatie, succesul nu întârzie să apară.

Care credeți ca sunt atuurile cu care TAO Media vine în întâmpinarea clienților săi?

Eficiența furnizării unor servicii de înaltă calitate reprezintă unul dintre cele mai apreciate atribute ale agenției TAO Media. Profesionalismul cu care fiecare dintre clienții noștri este tratat, gradul ridicat de calitate oferit tuturor celor care se decid să ne treacă pragul, creativitatea, spontaneitatea și pro-activitatea reprezintă elemente esențiale care setează liniile directoare ale activității noastre. Acompaniată de energie, responsabilitate, seriozitate și promptitudine, de pasiune și dedicare, oferta completă pentru clienții noștri se diferențiază și atrage prin vitalitate, culoare, varietate, eleganță și stil.

alina haragus 1Oferiți servicii doar la nivelul județului Alba sau și în alte zone ale țării?

Așa cum am menționat, am ales să ne construim o imagine bazată pe cea mai veche formă de reclamă, recomandarea directă. Și pentru că veștile bune circulă repede, am atras în portofoliul nostru atât clienți din țară cât și din străinatate.

Credeti că, în ultima perioadă, tipul de servicii pe care îl oferiți cunoaște o dinamică?

Da. Din experiență, mă așteptam la o astfel de evoluție. Este unanim acceptat faptul că modul în care o companie este percepută poate constitui diferența critică între eșecul și reușita eforturilor depuse în mediul de business, în care concurența acerbă te obligă la diferențiere și crearea unor avantaje competitive. În acest context, atât firmele mici și mijlocii, cât și marile companii și-au îndreptat atenția înspre agențiile de publicitate specializate, pe piață existând la momentul actual o cerere diversificată pentru servicii personalizate integral, care să asigure succesul afacerii.

Care sunt cele mai mari „bariere” de care vă loviți în activitatea dumneavoastră?

Tot ceea ce implică imaginea unei companii are ca și componentă de bază și creația, latura artistică și necesită, ca în multe alte domenii, talent, implicare activă directă, cunoașterea nevoilor și necesităților clienților noștri, dar și a produselor și serviciilor acestora. Am întâlnit situații în care se preferă colaborarea cu agenții din altă localitatate sau alt județ, fie că a fost vorba de organizarea de evenimente corporate, de furnizarea de materiale publicitare sau de construirea unei identități vizuale, și asta nu în urma unei analize obiective a ofertei, ci poate doar din dorința de a fi “altfel” decât ceilalți din aceeași zonă geografică. Cred că un adevarat profesionst poate oferi servicii specifice, individualizate, particularizate și adaptate specificului fiecarui client. Pe de altă parte și TAO Media este în situația de a colabora cu clienți din alte localități sau alte județe. Competiția este benefică însă, financiar vorbind, distanțele mai mari se traduc și prin costuri logistice crescute și o altfel de implicare în relația TAO Media-client. Dorim să devenim un partener care să beneficieze de toată încrederea, în primul rând din partea companilor din județ! Resursele de timp, atât de limitate, reprezintă, în mare parte, o altă “barieră” care ne împiedică să răspundem pozitiv tuturor cererilor care ni se adresează. Cu toate acestea, încercăm, în permanență, să contribuim, prin profesionalismul oferit și calitatea ridicată a serviciilor noastre, la concretizarea unor strategii de marketing care, aplicate, vor duce, în timp, la succes și creștere economică pentru clienții noștri.

Ne puteți spune câteva cuvinte legate de serviciile pe care le oferiți?

Oferim consultanță și servicii complete pentru campanii de marketing, strategie de marketing și dezvoltare brand/ produs, comunicare B2B, organizare de evenimente business, design și amenajare standuri pentru târguri și expoziții de profil, servicii publicitare, producție media, materiale promoționale personalizate și webdesign.

alina haragus 2Care sunt planurile pe termen mediu și lung ale TAO Media?

Dorim să ne păstrăm bunul renume, seriozitatea și, desigur, să dezvoltăm baza de clienți și serviciile oferite acestora.

Unde vă pot găsi cei care doresc să apeleze la serviciile companiei dumneavoastra?

Le stăm la dispoziție clienților și potențialilor noștri clienti pe www.taomedia.ro sau pe Facebook/ TAO MEDIA. Vom găsi soluția optimă, împreună cu partenerii noștri, pentru a asigura o imagine profesionistă companiei pe care o reprezintă.

Cât de importante considerați că sunt comunicarea și serviciile conexe pentru o companie?

Întrucât pun un accent deosebit pe cultivarea unor relații inter-personale bazate pe respect reciproc, pe inițiativă și calitate, consider că –și în materie de entitate economică- atenția acordată clientului ar trebui să primeze pentru asigurarea succesului pe termen lung. În acest context, comunicarea și serviciile conexe reprezintă pentru o companie puntea de legătură între entitatea în sine și clienți, fiind de o deosebită importanță pentru crearea unei imagini pozitive, pentru creștere economică și evoluție, per ansamblu.

Cum ați defini, în câteva cuvinte, TAO Media?

Rapotându-mă la etimologia cuvântului TAO din limba chineză, acesta poate fi tradus prin „principiu” și „cale”. Plastic, TAO Media reprezintă calea spre succes, asigurată prin oferirea unui ridicat grad de calitate, prin profesionalism, promptitudine, pasiune, dedicare, echilibru, armonie, culoare și creativitate.

taomediaConsiderați că veți reuși să vă mențineți pe piața actuală, având în vedere faptul că există o multitudine de companii care activează în aceeași branșă?

Da, sunt absolut sigură, întrucât satisfactia clienților câștigați și păstrați de-a lungul timpului reprezintă garanția calității pe care TAO Media o oferă, comparativ cu o multitudine de firme care activează pe piață.

Repere:

“Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, VCST Automotive Production Alba, cu compania TAO Media. Am ales colaborarea cu TAO Media, ca furnizor de servicii, datorită calității deosebite, a eficienței și a varietății serviciilor oferite, precum: organizarea evenimentelor business, servicii de tipar şi producţie publicitară, design şi DTP, branding şi copywriting, PR şi BTL, web şi multimedia, editură. Totodată, TAO Media ne-a oferit suport profesionist în alegerea celor mai bune opțiuni și solutii.” (Diana Vințan, Human Resources Manager, VCST Automotive Production Alba)

„Recomandăm compania TAO Media ca fiind un colaborator profesionist și de încredere. Serviciile de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite de-a lungul perioadei de pregătire pentru expoziția Print&Sign 2014 a diferențiat-o în mod favorabil de celelalte firme din domeniul publicității.” (Cosmin Timbuș, Director General, GRUP TICO ROMÂNIA)

“Colaborarea cu compania TAO Media continuă și în prezent cu succes, prin servicii profesioniste și prompte care corespund, întocmai, standardelor Albalact S.A. Apreciez TAO Media ca fiind un partener competitiv și eficient pe piața serviciilor de acest gen ” (Raluca Balotă, Manager Comunicare, Albalact S.A.)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*