INTERVIU Adrian Neamțu, albaiulianul care lucrează într-una din cele mai reputate companii de recrutare din Marea Britanie. Oportunitate carieră!

OPORTUNITATE! Locuri de muncă în sistemul medical din Marea Britanie 

Toate detaliile, într-un interviu cu ADRIAN NEAMȚU, albaiulianul care lucrează într-una din cele mai reputate companii de recrutare din Marea Britanie 

Adrian Neamtu avanta careAdrian, sunt câteva luni de zile de când lucrezi în Marea Britanie, la o companie din Leeds. Ce ne poți spune despre munca ta acolo? Avanta Care este una dintre cele mai importante companii de recrutare personal medical din Marea Britanie. În prezent, are peste 250 de angajati din România și din întreaga Uniune Europeana și lucrează cu peste 400 de aziluri de vârstnici din Anglia. Poziția pe care eu o ocup în firmă presupune găsirea și intervievarea candidaților pentru posturile de infirmieri sau asistenți medicali. De asemenea, sunt responsabil de pregătirea materialelor publicitare și de promovarea ofertei Avanta Care, atât în România cât și în alte țări din UE. Practic, eu și echipa de recrutare suntem cei cu care candidații au primul contact.

Îmi spuneai că Avanta Care reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc un job serios în afara țării. Care este oferta voastră și care e profilul candidatului? Oferta Avanta Care reprezintă, într-adevăr, o oportunitate excelentă pentru cei care doresc un job stabil în Marea Britanie. Pe lângă contractul de muncă pe perioadă nedeterminată și rata de salarizare competitivă, oferim o serie de beneficii importante: curs de pregătire specializat și cazare pe durata acestuia, măriri salariale, suport în obținerea unei cazări, deschiderea unui cont bancar și obținerea NINO-ului, concediu de odihna plătit și altele. De reținut e faptul că fiecare candidat, în parte, va primi suport și va fi asistat de către staff-ul companiei, pentru ca relocarea să fie cât mai facilă. Trebuie știut că postul de infirmier sau cel de asistent medical implică îngrijirea de persoane în vârstă, în cadrul azilelor, iar candidații trebuie sa aibă, din start, o înclinație în a lucra cu oamenii. În plus, este important să realizeze că, pe lângă munca fizică, implicarea emoțională și relaționarea cu rezidenții sunt condiții de bază.

logo avanta careDupă cum știi, unul dintre aspectele cu care  se confruntă mulți dintre românii care vor să plece în afara țării e teama de a nu găsi un angajator serios. Este Avanta Care soluția corectă pentru ei? După cum aminteam, Avanta Care are peste 250 de angajați atât din România cât și din țări precum Bulgaria, Polonia, Grecia, Portugalia, Lituania sau Marea Britanie. Un avantaj mare pentru cei care vor să lucreze în Anglia este acela că Avanta Care  oferă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată și garantează un minim de 35 de ore lucrătoare pe săptămână. În concluzie, spun cu tărie că această companie este o soluție pentru cei care își doresc o carieră în sistemul medical britanic, un loc de muncă stabil pe perioadă îndelungată și un salariu de peste 20.000 de lire anual.

Cum poate intra în legătură cu voi cineva care este interesat de un astfel de loc de muncă? Cei interesați de un post pot lua legătura cu noi apelând numărul de telefon 0044 113 827 23 47 sau trimițând un CV la adresa de email jobs@avantacare.com. De asemenea, site-ul www.avantacare.ro stă la dispoziția celor care vor să afle mai multe informații despre companie. Adaug faptul că  pentru a lucra ca și infirmier sau asistent medical, cunoașterea limbii engleze, la nivel conversațional, este obligatorie.

Care este reacția pe care o primești de la românii care și-au găsit un loc de muncă prin intermediul companiei voastre? În cea mai mare măsură, feedback-ul este unul pozitiv. Fie că vine este printr-un email, mesaj sau review pe pagina noastra de facebook (www.facebook.com/avantacare/), candidații noștri se arată mulțumiți de ceea ce le oferim, în special de faptul că au suportul nostru total, inclusiv după începerea propriu zisă a muncii. Pentru final, doresc să adaug un singur lucru: dacă doriți să vă clădiți un viitor stabil financiar, acum este momentul potrivit pentru a face acest pas. Succes și mult noroc!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22038 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. Hi. Exista limita de varsta?Am 59 de ani. Am lucrat cu diverse persoane in varsta in Italia,dar fara contract. Limba engleza cat de cat incerc sa ma descurc.

1 Trackback / Pingback

  1. Lucrează în Marea Britanie ca și infirmier. Anna, Avanta Care, angajamentul și determinarea. O poveste reală de viață - ProAlba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*