Intervenție de urgență, la Bistra, după ce o femeie de 81 de ani a fot dată dispărută. Mobilizare generală a poliției, jandarmeriei, ISU, Salvamont și a voluntarilor

salvamont albaÎn data de 14 octombrie 2016, în jurul orei 23.18, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba a fost anunțat, printr-un apel pe numărul unic 112, despre faptul că o femeie în vârstă de 81 de ani din comuna Bistra a plecat de acasă după animale şi nu s-a mai întors. La locul indicat,în Zona Dosul Neagului, au fost trimise echipaje de la ISU Alba – Pichetul de pompieri Câmpeni, Salvamont Alba, precum și echipaje din cadrul IPJ Alba, IJJ Alba şi SVSU Bistra.

Pentru salvarea persoanei dispărute, au fost angrenate următoarele forțe și mijloace de intervenție:

  • ISU Alba – Pichetul de pompieri Cîmpeni – 8 pompieri cu 1 autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD;
  • Salvamont Alba – 10 salvamontiști cu 2 autoturisme;
  • IJJ Alba – 2 jandarmi cu 1 autospecială;
  • IPJ Alba – 6 polițiști cu 2 autoturisme;
  • SVSU Bistra – 4 voluntari.

 

Intervenția de salvare a fost îngreunată de zona greu accesibilă şi de întuneric. După mai multe ore de intervenție, în data de 15 octombrie în jurul orei 10.00, salvatorii au găsit persoana la stâna unui vecin. Echipajul SMURD prezent la fața locului a evaluat starea medicală a persoanei, nefiind nevoie de transportul acesteia la spital.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*