Inspectoratul Școlar Județean Alba organizează joi, 28 mai 2020, ora 12.00, o festivitate simbolică dedicată promoției 2020, „Ziua Absolventului”

Inspectoratul Școlar Județean Alba este alături de elevii săi indiferent de situație! Astfel, în ciuda situației provocate de pandemia cu noul coronavirus, reprezentanții inspectoratului școlar împărtășesc emoțiile absolvenților claselor a VIII-a, respectiv a XII-a, organizându-le „Ziua Absolventului”. Pentru că, în condițiile date, evenimentele festive care ar fi trebuit să marcheze absolvirea sunt imposibil de realizat în forma pe care o cunoșteam, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba organizează online, la nivel județean, în semn de prețuire pentru această generație de absolvenți, ,,Ziua Absolventului”.

Dedicată tuturor absolvenților promoției 2020, festivitatea va avea ca invitați reprezentați ai elevilor, Bounegru Ioana, clasa a VIII-a și Naghiu Oana, clasa a XII-a, un reprezentat al directorilor unităților de învățământ, profesorul Cerbu Valer și al părinților, Claudia Jiga.

„Dorim, prin acest eveniment, să transmitem absolvenților respectul și aprecierea noastră pentru răbdarea, curajul și demnitatea cu care au traversat perioada grea a izolării și că împărtășim împreună cu ei emoția sfârșitului de an. Acum, când absolvirea reprezintă, mai mult decât ceremonii sau baluri, trecerea spre o nouă etapă și asumarea unor responsabilități, suntem încrezători că veți găsi soluțiile potrivite pentru lumea nouă care în veți păși. Felicitări, dragi absolvenți! Felicitări, generația 2020!”, a declarat Cornel Sandu, inspector școlar general.

Evenimentul va avea loc la sediul inspectoratului și va fi transmis live pe pagina de Facebook a instituției.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21796 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*