Inspectoratul Școlar Județean Alba continuă activitățile din cadrul proiectului strategic „De ce, cum și ce învăț?”, cu lansarea site-lui proiectului. Detalii, în articol!

proiect ISJ Alba 20Investeste în oameni!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritară 1 „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”

Domeniul major de intervenție 1.1 „Educaţia şanselor tale pentru un viitor profesional mai bun”

Titlul proiectului: „De ce, cum și ce învăț?”

Cod contract: POSDRU/190/1.1/S/156882

Beneficiar: Inspectoratul Școlar Județean Alba

logos proiect isj

proiect ISJ Alba 28Inspectoratul Școlar Județean Alba continuă activitățile din cadrul proiectului strategic POSDRU/190/1.1/S/156882, cu titlul De ce, cum și ce învăț?”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013, ”Investește în oameni!” cu lansarea site-lui proiectului. Acesta poate fi accesat la adresa www.viataeminunata.ro.

Site-ul proiectului strategic cu titlul De ce, cum și ce învăț?” stă la dispoziția tuturor celor interesați pentru a oferi informațiile necesare bunei desfășurări a proiectului. Elevii pot găsi aici toate informațiile necesare pentru a decide implicarea lor în proiect și participarea la concursul orgnizat în cadrul acestuia. Parcurgând paginile acestui site ei se pot convinge că acesta este un altfel de concurs, care nu testează cunoștințe și deprinderi ci oferă premii în primul rând pentru creativitatea lor.

Site-ul www.viataeminunata.ro își propune de asemenea să ajute și să indrume elevii să iși aleagă secțiunile de concurs interesante pentru ei, cu teme cât mai plăcute de rezolvat. Aceștia sunt invitați să viziteze site-ul proiectului, pentru o mai bună și corectă informare, asupra modului plăcut și ușor de desfășurare a concursului.

Vă informăm că pe site-ul www.viataeminunata.ro se găsesc toate informațiile necesare. Acestea detaliază și prezintă obiectivele proiectului, activităţile ce urmează să fie implementate în următoarele luni, precum şi rezultatele anticipate şi indicatorii proiectului.

proiect ISJ Alba 09Grupul ţintă al proiectului este alcătuit din 15.000 de elevi din învățământul preuniversitar, din clasele III-XII, mediul urban și rural din județul Alba. Pentru participare se oferă 14.650 premii, iar pentru lucrările realizate 350 premii I, II și III. Acestea se vor oferi pe clase și pe secțiunile concursului.

Proiectul are o durată de 5 luni (29.07.2015-28.12.2015), iar valoarea totală eligibilă a proiectului este de 4.384.148.00 lei, din care 3.288.111.00 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă.

Manager Proiect,                                                         Inspector Școlar General,

Prof. Ioan VLAȘIN                                                   prof. Marcela Eugenia

                                                                                              DĂRĂMUȘ

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*