Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a scos la concurs trei posturi vacante, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul instituției

masini ipj 03Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a scos la concurs, în vederea încadrării din sursă externă, în condiţiile Legii 53/2003 – Codul Muncii, a Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 şi a Hotărârii Guvernului nr. 355/2007, trei posturi vacante în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul inspectoratului.

La data de 25 iulie 2016, s-a dat startul încadrărilor, prin concurs, de personal din sursă externă pentru posturile de: îngrijitor (administrarea patrimoniului imobiliar – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ), îngrijitor (popotă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba) şi îngrijitor (deservire – Poliţia Municipiului Blaj).

Înscrierea candidaţilor se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, situat în Alba Iulia, P-ţa Ion IC Brătianu, nr. 1 A, Serviciul Resurse Umane, în perioada 25 iulie – 09 august 2016, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în zilele lucrătoare.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de concurs, proba practică şi interviul.

Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar rezultatele fiecărei etape se vor afişa la sediul inspectoratului, precum şi pe pagina de internet: https://ab.politiaromana.ro.

Date suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la nr. de telefon 0258/806161, interior 20112.

Mai multe informaţii despre condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, probele concursului şi data susţinerii acestora, precum şi documentaţia necesară dosarului de înscriere pot fi găsite pe site-ul inspectoratului, la Secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs (https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*