Inonștienți! Un tânăr din Blandiana și un altul din Teiuș au fost prinși la volanul unor mașini, deși nu au permis de conducere

razie-politieLa data de 6 martie 2017, în jurul orelor 8.00, poliţiştii postului de Poliţie Blandiana, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Șibot, pe raza comunei Blandiana, l-au depistat pe un bărbat de 27 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului de către un bărbat de 52 de ani, din aceeaşi comună, cu toate că ştia că acesta nu deţine permis de conducere. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat maşina, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere”.

Tot la data de 6 martie 2017, în jurul orelor 18.30, poliţiştii din Teiuş, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Principală din comuna Stremț, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din Teiuş, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*