Înfruntă provocările din noul an alături de echipa Avanta Care. Șansa unui loc de muncă în Marea Britanie

Dacă în urmă cu câteva luni de zile am avut onoarea să răspund, într-un interviu (detalii AICI), întrebarilor celor de la Revista ProAlba și v-am prezentat compania pentru care lucrez, mai exact Avanta Care, iar recent ați făcut cunoștință, tot prin intermediul revistei amintite, cu Anna (detalii AICI), care v-a prezentat povestea ei de viață de când a sosit în Marea Britanie, a venit momentul să vă aduc mai aproape de “sufletul” companiei și să vă prezint echipa Avanta Care.

 

Aș dori să încep cu Craig Roberts, cel care a pus bazele companiei, omul fără de care nu ne-am afla, acum, aici, oferind oamenilor locuri de muncă stabile în Marea Britanie și șansa unor cariere de succes. Continuăm cu Nichola Singh, business analyst, cea care se ocupă, în detaliu, de departamentele companiei și este la curent cu fiecare schimbare din industie. De asemenea, Nichola lucrează, umăr la umăr, cu managerul departamentului de îngrijire la domiciliu, Amanda Campbell, care are o experiență de 14 ani în domeniul îngrijirilor. O ramură importantă a companiei este departamentul Relații cu Clienții. Echipa formată din cinci “salesmans” este condusă, îndeaproape, de Paul Murray. Cu peste 17 ani de experiență în domeniu, Paul muncește în strânsă legătură cu clienții companiei iar împreună cu echipa găsesc locuri de muncă potrivite pentru fiecare din infirmierii și asistenții care lucrează cu noi. Asupra bunei functionări a Biroului Avanta Care, veghează șefa acestuia, Karen Waite-Pullan, care are o experiență de peste 10 ani în management și care, de asemenea, lucrează cu echipa de administrație a companiei. Această echipă se asigură că toate documentele candidaților și angajaților sunt actualizate și păstrate în ordine.

Ca în orice companie, un departament important este cel de contabilitate. Aici este asistat managementul din activitatea operațională și decizională și se lucrează îndeaproape cu “cifre”. Jamie Rowbottom conduce acest departament încă din momentul în care Avanta Care a prins rădăcini și analizează, cu mare atenție, fiecare detaliu care duce la o creștere continuă a companiei.  Departamentul de Resurse Umane este o ramură la fel de importantă. Această parte a “arborelui” este condusă de Helen Spence. Deoarece departamentul de resurse umane este strâns legat de cel de recrutare, Helen lucrează cu candidații deja aflați în Marea Britanie. Dacă tot am vorbit de recrutare, am onoarea să vă fac cunoscut faptul că echipa care se ocupă de acest aspect, și pe care o conduc de curând, este în măsură să vă ajute și să vă ofere șansa unui job stabil, a unei noi vieți și a unei cariere de succes prin intermediul companiei Avanta Care. Membrii departamentului sunt pregătiți să vă ofere suportul și toate informațiile necesare. Următorul pe listă este departamentul fără de care nu aș fi fost acum, aici, în fața dumneavoastră, a cititorilor. Este vorba de cel de-al doilea departament din care fac parte, și anume cel de Marketing, condus de colegul și bunul meu prieten Rob Woodwark. De la marketing intern, design grafic, până la planificarea campaniilor publicitare, social media și administrarea site-ului și a portalului de training, Rob livrează cele mai bune produse, în cel mai profesionist mod posibil. Nu în ultimul rând, deoarece ne dorim ca angajații noștri să fie pe deplin pregătiți pentru noul job și în noua carieră, trainer-ul nostru, Charlotte Brewster, le oferă un curs de specializare profesional celor care se alătură echipei noastre.

Mai multe detalii despre echipa Avanta Care puteți găsi pe site-ul nostru www.avantacare.com la categoria “Meet the Team”. Acolo veți putea cunoaște fiecare “rotiță” care face ca “mecanismul” să funcționeze. În încheiere, precizez faptul că echipa Avanta Care participă, constant, la activități sociale, team building-uri și cursuri de pregătire, pentru a întări legătura internă dintre departamente și pentru a ne asigura de faptul că toți cei cu care colaborăm au parte cele mai bune servicii. Așadar, vă așteptăm să ne cunoaștem, personal, și să vă alăturați echipei noastre pentru a înfrunta, împreună, provocările din 2018. Echipa Avanta Care vă urează Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări! 

Cu stimă și respect,

Adrian Neamtu, Avanta Care Recruitment Manager

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*