Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii din Alba

La data de 18 mai 2019, în jurul orei 10.20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din comuna Mihalț, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei Mihalț, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 mai 2019, în jurul orei 16.20, polițiștii din Teiuș au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Teiuș. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul îi fusese încredințat de o femeie de 45 de ani, din Alba Iulia, cu toate că aceasta știa că bărbatul nu posedă permis de conducere. Față de femeia care i-a încredințat tânărului autoturismul, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știa că nu deține permis de conducere, iar față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 19 mai 2019, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei   l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Jidvei, având permisul de conducere suspendat.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată. Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere cu permisul suspendat.

La data de 20 mai 2019, în jurul orei 02,15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Serviciului Rutier pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*