Infracțiuni comise la Sebeș. Printre autorii faptelor sunt și minori

Polițiștii de investigații criminale din Sebeș au făcut percheziție la domiciliul unui minor de 17 ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea a 5 infracțiuni de furt și tentative de furt. În perioada 02.01 – 19.02.2020, minorul ar fi încercat să pătrundă într-o locuință, ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi abandonat, ar fi sustras bunuri dintr-un autoturism parcat și ar fi încercat să fure dintr-un altul. Minorul a fost reținut, iar în cursul zilei de azi, 28 februarie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tot ieri, 27 februarie, polițiștii de investigații criminale din Sebeș i-au identificat pe doi tineri, de 16 și 19 ani din municipiu, care sunt bănuiți de săvârșirea unui furt. În luna iunie a anului trecut, cei doi ar fi sustras din curtea unui cetățean din Sebeș, lemne în valoare de 300 de lei. Cei doi tineri sunt cercetați pentru furt.

În jurul orei 15.40, polițiștii de ordine publică din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Izvorului din Sebeș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 18.00, polițiștii de ordine publică din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 15 ani, din Alba Iulia, care locuiește fără forme legale în municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*