Informații șoc de la Ciugud. Documentele care îl dau de gol pe primarul Gheorghe Damian

Mircea Trifu

O desagă tradițională, care purta însemnele Primăriei Ciugud, a fost găsită de un localnic, în vârstă de 83 de ani, în timp ce se plimba cu rolele pe una dintre pistele special amenajate de cea mai mediatizată administrație din România. Documentele par să conțină măsurile SF pe care Gheorghe Damian vrea să le implementeze în maxim câteva luni de zile, precum și informații în premieră planetară. Sunt informații extrem de dure pentru majoritatea românilor care, în 2019, trăiesc pe străzi neasfaltate și stau încolonați la agențiile AJOFM în speranța că vor prinde, măcar, un post, la o agenție de pariuri sau o sală de păcănele. Pentru că, la buget, toate locurile sunt ocupate. Mai jos, câteva dintre documentele care arată, clar, ce se vrea la Ciugud, fiindcă de putut, pare că se poate.

-tradiționala barză care, potrivit legendei, aduce bebelușii va fi înlocuită de o dronă personalizată. În cazul gemenilor sau a tripleților, aceasta va fi prevăzută cu o nacelă inscripționată cu motive tradiționale ale zonei.

-Va fi strict interzis biberonul. Părinții vor avea acces la suzete bionice, pe care le vor primi gratuit. Albastru de Voroneț pentru băieței și roz de Teleac pentru fetițe.

-E gata și proiectul unui bazin pentru nașteri subacvatice. Acesta va fi umplut cu apă Evian și populat cu pești tropicali și moașe care au absolvit școala de scafandri de la Constanța.

-Mămicile nu vor mai avea grija Pampersului de unică folosință. O tehnologie extraterestră le va ajuta să aibă stocuri nelimitate de absorbanți cu trei viteze: de clătire, uscare și pudrare.

-Locuitorii dar și cei cu viză de flotant vor primi, lunar, Ciugudină (pentru adulți) și Ciugudallya (pentru copii). Medicamentul, 100% natural, induce o stare de bine obștesc. Primele stocuri au fost testate, cu succes, pe mai mulți albaiulieni.

-S-a întrerupt orice formă de colaborare cu bonele din Thailanda și Filipine. Primăria a dat ok-ul pentru fabricarea unor roboți numiți Doika.2. Primul exemplar, numit Ciuguzenia Pământului, și-a început prima misiune.

-O altă premieră este bebelușul care și-a tăiat singur, la naștere, cordonul ombilical. E dovada vie că școala smart inaugurată de curând are un impact incredibil asupra comunității.

-Potrivit unor informații de ultimă oră, cel mai bogat român, Daniel Dineș, a cumpărat, la Ciugud, un duplex la roșu, tentat de ideea unui Teleac Valley.

-Adevăratul testament al lui Jobs, descoperit de familie în urmă cu doar câteva ore, arată, negru pe alb, că producția trebuia mutată în zona industrială Ciugud. Singura lui condiție a fost ca marketingul să fie gândit și scris de biroul de comunicare din Primărie.

– După modelul egiptean, Gheorghe Damian va amplasa, în puncte încărcate energetic de pe raza localității, piramide ale lui Maslow. Sugestia pare să fi venit din partea unui rezident din localitate. Nu dăm nume. Încă!

-Franciza Borboratița a fost cumpărată de câteva teatre de pe Broadway, care au anunțat, deja, că marii actori fac coadă la castinguri.

-O hartă încă neidentificată pare să prezinte o constelație aflată la mii de ani lumină. E aproape sigur că Damian și echipa de proiecte pregătesc o colonizare în spațiu.

Un pamflet creionat, cu drag și zâmbet, de către Fiii site-ului de la Ciugud

Va urma !

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*