Indian cu ședere ilegală depistat în Alba Iulia. Este obligat să părăsească țara în 3 zile

sedere ilegalaPoliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba, au desfăşurat în data de 2 iulie, o acțiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală numitul R.R.S. de 23 ani din India. Persoana în cauza a intrat în ţară în baza unui permis de şedere eliberat de autorităţile germane, iar la expirarea dreptului de şedere de 5 zile, nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Alba, au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului cu amendă în valoare de 400 lei, conform O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată. Totodată, pe numele acestuia a fost emisă o comunicare pentru părăsirea teritoriului  prin care este obligat să părăsească ţara în de 3 zile .

Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Alba, din Str.I.C.Bratianu Nr. 1B, la numarul de telefon 0258-806161 interior 20318, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22005 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*