Independentul Mircea Trifu anunță un nou proiect politic. “E momentul să construim o politică autentică de dreapta în România.”

bicicleta mircea trifuMircea Trifu, consilier independent la Alba Iulia, considerat surpriza alegerilor locale, anunță că dorește să se implice într-un nou proiect politic. Deși, pentru moment, nu a oferit foarte multe detalii, Trifu vizează înființarea unui partid care, susține el, va reprezenta o „dreaptă autentică.”

„Dragi albaiulieni, aceste alegeri au aratat ca, in sfarsit, fesenistii vopsiti mai apoi in pedelisti ,au fost demascati…Smecheria macabra ,hahaiala si secusrismul au fost in sfarsit pedepsite. Aceasta grupare inventata de Petre Roman si preluata de Basescu a fost, in sfarsit, rapusa de romani…Acum e momentul sa construim o politica de dreapta autentica in Romania.,dupa ce a fost rapus raul care a compromis, din 1990 si pana astazi, aceasta idee…Va astept alaturi de mine sa incepem acest proiect chiar din inima nationala romaneasca, de la ALBA IULIA!”, a afirmat Mircea Trifu

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22878 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*