Inconștiență: Un tânăr din Alba Iulia s-a urcat la volan după ce s-a drogat cu canabis

Mircea Trifu

Marți, în jurul orei 1 noaptea, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, în urma căruia două autoturisme au fost avariate.  În urma cercetărilor efectuate a rezultat că Alexandru L., de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, acesta evidenţiind faptul că tânărul nu era sub influenţa alcoolului însă, datorită comportamentului nefiresc pe care acesta îl avea, poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenţei sau nu, în organismul acestuia a unor substanţe sau produse stupefiante.

În urma analizelor de laborator ce au fost efectuate, a rezultat că tânărul se afla sub influenţa canabisului. Faţă de Alexandru L., poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 2 din OUG 195/2002.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. 2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*