Inconștiență în trafic la Alba Iulia, Blaj și Cugir

La data de 23 martie 2019, în jurul orei 00,30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pe strada 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 23 martie 2019, în jurul orei 01.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir, în timp ce acţionau pe strada 1 Decembrie 1918 din oraş, l-au depistat pe  un tânăr de 18 ani, din oraş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 martie 2019, în jurul orei 02.00, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Iuliu Maniu, din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 24 martie 2019, în jurul orei 17.45, poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Livezii din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21469 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*