Începe renovarea spațiilor în care va funcționa Școala Profesionala Germană

Mircea Trifu

SPGAAstăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de renovare a spațiilor din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia în care va funcționa Școala Profesională Germană.

Lucrările de reparații curente, ce au ca termen de finalizare data de 8 septembrie, vor fi executate de firma Marinex SRL din Alba Iulia în baza unui contract de lucrări în valoare totală de 152.056,19 lei, inclusiv TVA, încheiat cu Consiliul Județean Alba.

Banii necesari pentru realizarea acestor investiții provin în integralitate din bugetul Consiliului Județean Alba, fiind alocați în urma ședinței CJ din data de 29 iulie.

Vor fi reparate și modernizate patru săli de clasă cu o suprafață totală de 245 mp, un hol de acces în suprafață de 48 mp, două grupuri sanitare reprezentând 36 de mp și un atelier cu suprafața de 148 de metri pătrați, urmând a se executa lucrări de zidărie, zugrăveală, vopsitorie, compartimentări cu gips-carton, placări ceramice, instalații termice și sanitare, tâmplărie din aluminiu și policarbonat.

În perioada următoare, Consiliul Județean Alba se va ocupa și de dotarea acestor spații cu mobilier și echipamente necesare pentru activitățile școlare.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22525 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*