Încep lucrările de modernizare pe strada Timotei Cipariu din Alba Iulia

timotei cipariu 1Fosta stradă Pavlov din Alba Iulia va intra în reparaţii capitale din această săptămână. Conform proiectului, prima etapă tehnică este înlocuirea reţelei de canalizare pe o lungime de 252 metri, simultan cu introducerea de cămine ecologice şi de racord. După executarea acestor lucrări de infrastructură, se va trece la modernizarea străzii utilizând mai multe componente tehnice şi proceduri de execuţie: canalizaţii tehnice, iluminat public, amenajarea de parcări longitudinale, trotuare şi accese la proprietăţi, zone verzi şi îmbrăcăminte asfaltică.

„Am identificat punctul critic al acestei zone, iar acum a sosit timpul să o cosmetizam, să-i îndepărtăm „cearcănele”. Pentru că nu vorbim doar de modernizarea fostei străzi Pavlov, ci de un proiect mai amplu ce cuprinde lucrări similare pe străzile 9 Mai şi Aurel Vlaicu. În acest an vom parcurge mai multe etape de sistematizare urbană, nu o spun festiv, ci pur şi simplu că pe un lucru firesc pe care unii locuitori l-au aşteptat ani de zile. Avem resurse limitate, prin urmare de multe ori, ştim că aşteptările întrec realizările.”, a spus Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Lucrările de infrastructură utilitară vor fi executate de Instalatorul S.A., iar cele de reparaţii capitale drumuri, de către Florea Grup.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*