Incendiul de la fabrica Solina a fost LICHIDAT. Primii pompieri care au intervenit în lupta cu flăcările au fost premiați

Miercuri, 6 februarie, la ora 18.00, intervenția pentru stingerea incendiului izbucnit, în data de 2 februarie, la fabrica Solina, s-a încheiat, au transmis reprezentanții ISU Alba. Pe parcursul acestor zile, la fața locului au acționat 38 autospeciale de intervenție, 4 motopompe, 26 de ofițeri și 142 de subofițeri si maiștri militari. În data de 2 februarie, au acționat și pompieri din Hunedoara, Cluj și Sibiu, ulterior acționând doar cei din Alba.A ars hala de producție și depozitare, spații administrative și conexe, pe o suprață de aproximativ 10.000 de mp.

Au fost protejate/salvate10 autocamioane, aparatură de laborator, butelii cu GPL, acetilenă, instalație depozitare azot, depozit motorină și alte bunuri folosite în procesul de productie. A fost protejată hala de producție din imediata apropiere, aparținând unui alt operator economic. Cauza probabila a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă. Primii pompieri care au intervenit pentru lichidarea incendiului de la fabrica Solina  au fost premiați, miercuri, de către Instituția Prefectului, cu diplome de merit pentru intervenția lor.

Pompierii premiaţi sunt următorii:

📌 Plt. maj. Nicolae Mărginean

📌 Plt. maj. Ioan Hulea

📌 Plt. maj. Dan Ardelean

📌 Plt. adj. Viorel Gaia

📌 Plt. maj. Daniel Rusu

📌 Plt. adj. Marin Feurdean

📌 Plt. adj. Adrian Cristea

📌 Plt. adj. Pavel Ioan Gavrilă

📌 Plt. adj. Simion Cazan

📌 Plt. adj. Eugen Sofica

📌 Plt. maj. Laurenţiu Bregar

📌 Plt. maj. Adrian Cioancă

📌 Sg. maj. Andrei Vasiu

📌 Plt. maj. Alin Vîntu

📌 Plt. maj. Roland Schenker

📌 Plt. adj. Ispas Ceuca

📌 Plt. maj. Florin Vesa

📌 Plt. maj. Teodor Sicoe

📌 Plt. maj. Gheorghe Moşneang.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19084 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*