Încă un rând candidați, prezentați de Mișcarea Populară Alba. Cei trei vor să ocupe fotoliile de primar de la Lunca Mureș, Berghin și Ighiu

candidati mp 01În acest sfârșit de săptămână, după cum ne-a obișnuit, Mișcarea Populară Alba a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului din Alba Iulia, trei candidați pentru primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu.

Primul candidat prezentat din partea MP, pentru funcția de primar al comunei Lunca Mureșului, a fost Finna Ernest Botond, un fermier în vârstă de 39 de ani. Acesta este căsătorit, are doi băieți și a terminat Liceul Agricol din Aiud. A hotărât să se implice mai mult în politică deoarece vrea să schimbe ceva în comună. „Sper să pot să fiu de folos partidului, dar în general pentru comună pentru că ideea principală este să realizez ceva pentru că situația comunei la momentul de față este una dramatică” a spus Fira Ernest.

Al doilea pe lista de prezentări a fost Mihai Traian Coman, și el tot fermier, care vrea să atace scaunul de primar din comuna Berghin. În vârstă de 25 de ani, acesta a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și pe lângă creșterea animalelor, lucrează la o firmă de transporturi. „Am ales să candidez deoarece consider că este nevoie de o schimbare și noi, tinerii, să avem o șansă de a ne pune în valoare și de a ajuta la dezvoltarea și ridicarea comunei”, a declarat Coman.

Al treilea candidat prezentat a fost Cornel Stanciu, în vârstă de 36 de ani, care vrea fotoliul dea de primar la Ighiu. Acesta a terminat Liceul Industrial Metalurgic nr. 2 și spune că a lucrat în mai multe domenii. În prezent se ocupă de o fermă de animale și este președintele Asociației Crescătorilor de Animale pe comuna Ighiu. „Am ales să mă implic în politică deoarece, pe comuna Ighiu, tineretul nu are nici condiții și nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer o posibilitate prietenilor plecați în străinătate care spun că nu vor să se mai întoarcă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic”, a declarat Stanciu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*