Încă un „lot” de inconștienți, pe șoselele din județul Alba

La data de 12 septembrie 2020, în jurul orei 22,00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 12 septembrie 2020, în jurul orei 19,45, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Orașului Cugir, în timp ce acționa pe strada Alexandru Sahia din oraș, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de înmatriculare a autoturismului erau expirată din luna februarie 2019. Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

La data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 04,30, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 15,25, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Vinoasă, l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din comuna Ighiu, care circula cu un ATV, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de conducătorul autovehiculului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 septembrie 2020, în jurul orei 20,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Cricău, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Cricău, care circula cu un ATV neînmatriculat și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul autovehiculului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26553 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*