Încă un lot de inconștienți pe șoselele din Alba

La data de 02 ianuarie 2020, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din localitatea Șard, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 02 februarie 2020, în jurul orei 03,40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iazului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.  Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 01 februarie 2020, în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din Abrud l-au depistat pe un tânăr de 25 ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74A, pe raza localității Cărpiniș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 02 februarie 2020, în jurul orei 01.30, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 39 ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Turzii din oraş, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 02 februarie 2020, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe DN1, pe raza municipiului, l-au depistat pe un bărbat de 50 ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 02 februarie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Romos, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, pe raza localității Jidvei, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea fără permis.

Despre Redacția ProAlba 30191 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*