Încă un “lot” de inconștienți pe șoselele din Alba

La data de 9 august 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr, de 20 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ardealului din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism, aparțin unui alt autoturism, iar autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulație. Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

La data de 8 august 2019, în jurul orei 15.40, polițiștii Postului de Poliţie Jidvei l-au depistat pe un minor de 14 ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Veseuș. Polițiștii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care minorul a ajuns să conducă un autoturism.

La data de 8 august 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri din Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călărași din municipiu, cu viteză peste limita legală.Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*