Încă un candidat la Primăria Alba Iulia. „Am copilărit în acest oraș, am bătut mingea pe străzile lui, am plimbat fete pe alea îndrăgostiților”

dan tudorUn nou candidat și-a arătat intenția de a candida pentru funcția de primar al orașului Alba Iulia. Este vorba despre Dan Tudor, chitarist și vocal al trupei Zadar. Dan Tudor și-a promovat candidatura printr-un video postat pe facebook și pe youtube. „Toți ne plângem de ceva. Stăm și nu facem nimic.”, spune chitaristul care vrea să facă din Alba Iulia un oraș mai cunoscut, mai plin de cultură și… de bani.

Pe considerentul că „într-o situație de criză, avem nevoie de idei de criză”, Tudor a dat exemplul Olandei, respectiv a Amsterdamului. Legalizarea drogurilor ușoare și a prostituției sunt unele din ideile candidatului. De asemenea, acesta spune că trebuie să dai oamenilor și dragoste. Totodată, Dan Tudor își dorește ca Alba Iulia să deină un loc mai plin de artă și cultură. „Dacă îmi dați șansa sa devin primar, vă promit că o să-mi dedic toate clipele în slujba acestui oraș”, se arată în video-ul de prezentare a candidaturii.

„O fac pentru voi! Rock and roll!”

Mai multe despre candidatura lui Dan Tudor și despre ideile sale cu care vrea să schimbe orașul puteți vedea în imaginile de mai jos.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

8 Comments

  1. Sa moara baetii – auzi ca „Tudor a dat exemplul Olandei, respectiv a Amsterdamului. Legalizarea drogurilor ușoare și a prostituției”. Ba esti nebun?

  2. frumos, elegant căt de căt mod de a-ti promova ideile, rămăi doar artist si trăieste in lumea ta cu ceilalti doritori…! Heaven in Hell

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*