Încă 4 șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși beți la volan, pe șoselele din Alba

La data de 14.04.2019, în jurul orei 14.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Straja din comuna Berghin, l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 17,30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un tractor, pe strada Mihai Eminescu din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului tractorului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.  

La data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, în timp ce acţionau pe raza localităţii Lunca, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Valea Lungă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis. 

La data de 13 aprilie 2019, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Transilvaniei din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Sebeş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*