Înainte, cu inima deschisă, către noul an. Investitori în oameni. Cariere și beneficii

Pe poziții

După cum știm, fiecare an vine cu noi provocări. În acest sens, compania  Avanta Care este, întotdeauna, pe poziții pentru a face față oricărei situații, în cel mai bun și profesionist mod posibil. De această dată, vorbim de beneficiile care aduc stabilitate și suport tuturor angajaților firmei. Fie că este vorba despre rate de salarizare competitive, cursuri avansate de pregătire sau beneficii medicale, întotdeauna am fost “on the ball”, cum zicem în Marea Britanie, pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Salarizare și beneficii

În utimii ani, salariile și economia Marii Britanii au fost în creștere continuă. De aceea, Avanta Care vine cu o ofertă de salarizare care începe de la 8.75£/oră pentru infirmierii nou sosiți “pe insulă”. O salarizare decentă pentru cineva care tocmai a început o carieră în îngrijire de persoane. Cele 35 de ore de muncă garanatate pe săptămână și “overtime” disponibil, precum și salarizarea cu 0.50£/oră mai mult pe turele de noapte, le oferă angajaților stabilitate financiară. Cu toții știm cât de important este timpul liber, mai ales pentru cineva care a făcut un sacrificiu familial și a venit în străinătate, în căutarea unui trai și câștig mai decente. De aceea, suntem de părere că cele 28 de zile de concediu plătite pe an sunt cruciale pentru angajații Avanta Care. Planul de sănatate privat pe care îl oferim, dă posibilitatea de obține rambursări pentru intervenții dentare, servicii de optică medicală etc sau pentru reduceri la abonamente la anumite săli de fitness.

Stabilirea în Marea Britanie

Oferim suport în vederea relocării și obținerii unei cazări în Marea Britanie, precum și în obținerea tuturor documentelor și actelor necesare pentru a lucra (eg. DBS, National Insurance Number, cont bancar, asigurare de răspundere civilă)

Răsplată și premii

Deoarece apreciem munca depusă de infirmierii noștri, fiecare dintre ei are posibilitatea de a câștiga un bonus la finalul lunii, dacă este nominalizat pentru “Angajatul lunii”. Nominalizările se fac de către azilurile unde aceștia lucrează, în cazul în care dau dovadă de seriozitate și practici bune de muncă. Iar asta nu e tot. Avem și extrageri de premii, precum mașini, televizoare sau telefoane mobile pentru angajații fideli. Mai multe despre beneficiile oferite puteți găsi pe www.avantacare.com sau www.avantacare.ro.

Investim în oameni

Avanta Care este acreditată “Investors in People”, ceea ce înseamnă că îndeplinim standardele de bune practici în ceea ce privește training-ul și dezvoltarea angajatilor. Având un portal de pregătire și trainer calificat în cadrul companiei, toți infirmierii noștri pot beneficia de pregătire pentru “Care Certificate” și cursuri avansate pentru a progresa în cariera în ingrijirea de persoane. 

Reputație și profesionalism

Datorită profesionalismului cu care ne tratăm angajații, Avanta Care a ajuns una din cele mai reputate companii de recrutare personal medical din Marea Britanie. Recenziile și comentariile de pe paginile noastre de socializare susțin acest lucru.

Vă invitam să accesați site-urile noastre (www.avantacare.ro sau www.avantacare.com) pentru mai multe detalii. Alternativ, puteți suna cu încredere la 00441138272347 pentru a aplica sau a afla toate informațiile despre cum puteți începe o carieră de succes în Marea Britanie. Puteți aplica și prin a trimite un CV la jobs@avantacare.com. Acestea fiind spuse, echipa Avanta Care vă urează Crăciun Fericit și un An Nou minunat!

 Mă înclin,

Adrian Neamțu

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22061 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*