În timp ce se îndrepta spre casă, un bărbat din Baia de Arieș a fost tâlhărit de doi tineri. Agresorii au fost reținuți de poliție

bataieUpdate: Poliţiştii din Baia de Arieş i-au reţinut pe cei doi tineri din Baia de Arieş care, în noaptea de 1 spre 2 iunie, ar fi tâlhărit un bărbat.

În după amiaza zilei de 3 iunie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia de Arieş au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş.

În fapt, la data de 2 iunie, în jurul orelor 1200 , Poliţia oraşului Baia de Arieş, a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Baia de Arieş, cu privire la faptul că în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orelor 00.30, în timp ce se deplasa spre locuinţa sa, a fost acostat de o persoană care l-ar fi agresat şi i-a sustras o sumă de bani. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 1 iunie, victima a consumat băuturi alcoolice într-un local public din Baia de Arieş, iar în jurul orelor 0.30, în timp ce se deplasa spre casă, a fost urmărit de către G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş. În momentul în care a ajuns pe un teren viran, situat în apropierea străzii Minelor, victima a fost agresată de către G.N.C. care i-a sustras din portmoneu suma de 600 de lei. Ulterior, cei doi au împărţit suma de bani. Faţă de G.N.C. şi P.I.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi la parchet, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*