În căutarea unui loc de muncă stabil? Compania Pema electrotehnic, cu sediul la Drâmbar, angajează operatori cablaje și muncitori necalificați.

Compania Pema electrotehnic, cu sediul în Drâmbar, angajează personal pentru posturile de operatori cablaje și munictori necalificați. Cei interesați pot depune CV-urile la adresa office@pema.ro.

pema-electrotehnic-56Vă reamintim faptul că Pema electrotehnic România, specializată în domeniul ingineriei electrice, a inaugurat, oficial, vineri, 7 octombrie 2016, o nouă unitate de producție, la Drâmbar, în comuna Ciugud. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 10 ani de activitate ai firmei care numără, în momentul de față, peste 100 de angajați.

„Compania pema electrotehnic România reprezintă un etalon al calității și profesionalismului în domeniul ingineriei electrice. De peste 10 ani, firma este, atât pentru piața de profil din țara noastră cât și pentru cea din străinătate, un partener stabil, specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice și controlere destinate diverselor sectoare de activitate cum ar fi automatizările, tehnica medicală, industria solară, mașini și utilaje industriale, vehicule feroviare, outsourcing etc.”, transmit reprezentanții companiei.

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*