În căutarea unui loc de muncă? Restaurantul “Dante Café & Dine” din Alba Iulia își completează echipa! Salariu atractiv și training de specialitate

dante caffe&dineCăutăm ajutor bucătar, pizzar si persoană spălat vase pentru a completa echipa de la restaurantul “Dante Café & Dine” din Alba Iulia! Dacă îți dorești să lucrezi alături de o echipă performantă, în cel mai nou și exclusivist restaurant din Alba Iulia, situat chiar lângă Cetatea Alba Iulia, atunci trimite CV-ul tău pe adresa office@dantealbaiulia.ro. Relații la telefon 0744.50.60.86. Oferim training de specialitate și un pachet salarial atractiv.

Inaugurat la finalul lunii aprilie, restaurantul „Dante Café & Dine” din Alba Iulia și-a consolidat, în scurt timp, statutul de locație preferată în opțiunile turiștilor și locuitorilor din Cealaltă Capitală. (detalii aici)

9 dante“Am pornit la drum cu o strategie îndrăzneață,  aceea de a le oferi albaiulienilor dar și turiștilor servicii complete și de calitate, oferind preparate deosebite într-un ambient cosy. Iar ceea ce ne bucură este faptul că feedbackul a fost unul extraordinar. Toate acestea ne dau încrederea de a continua și de a deveni mai buni.”, a precizat Cristina Mărginean, manager general al „Dante Café & Dine”, într-un interviu acordat Revistei ProAlba (detalii aici)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*