În acest weekend, un număr foarte mare de șoferi băuți la volan, depistați pe străzile din Alba. Să fie de VINă spiritul sărbătorilor?

baut la volanÎn acest weekend, respectiv în perioada 4-6 decembrie 2015, polițiștii din Alba au fost prezenți pe străzile județului. Din informațiile transmise de IPJ Alba, în cele trei zile, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan. De asemenea, au fost găsite și persoane care au condus fie fără permis, fie cu permisul anulat. Nu știm dacă spiritul sărbătorilor este faptul care determină creșterea numărului șoferilor prinși beți la volan, dar cert este că, la fel ca și anul trecut, vor mai urma zile ca și acestea, în care polițiștii vor avea multă treabă. Mai jos găsiți lista infracțiunilor rutiere de pe raza județului Alba din perioada mai sus precizată.

La data de 4 decembrie 2015, orele 13.00, poliţiştii Postului de Politie Ighiu l-au depistat pe D.N., de 47 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism prin comună, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de D.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot vineri, 4 decembrie, în jurul orelor 20.30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe D.N.L., de 51 de ani, din comuna Hopârta, care conducea un tractor pe DJ 107 P, având permisul de conducere anulat. Faţă de S.N.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul anulat.

La data de 4 decembrie 2015, în jurul orelor 15.40, poliţiştii din Abrud l-au depistat pe B.L.D., de 27 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat este radiat din circulaţie din februarie 2013. Faţă de B.L.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

La data de 6 decembrie 2015, în jurul orelor 00.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să soluţioneze un accident rutier, soldat cu pagube materiale, ce a avut loc pe strada Cheii din Drîmbar. V.C.M., de 25 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat în afara carosabilului, avariindu-l. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de V.C.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 decembrie 2015, ora 01.57, pe B-dul Ferdinand I din Alba Iulia, A.D.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţă suficientă faţă de un autoturism care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un parapet şi apoi într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia. Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale, iar în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru A.D.I. a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 5 decembrie 2015, în jurul orelor 16.50, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Lungă din comuna Şona. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident, nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. S.V., de 21 de ani, din comuna Perieni, judeţul Vaslui, a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele să a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 decembrie, în jurul orelor 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, în timp ce acţionau pe DJ 107, pe raza localităţii Sîncel, au oprit, pentru control, un autoturism condus de C.V., de 43 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 6 decembrie, în jurul orelor 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe S.P., de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism ale cărui plăcuţe provizorii de înmatriculare erau expirate. Faţă de S.P. a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22950 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*