În 2016, primăria Zlatna va fi „atacată” de un tânăr de 37 de ani. Florin Crișan este candidatul Mișcării Populare la alegerile de anul viitor

Mircea Trifu

florin crisan 01În cadrul unei conferințe de presă, Clement Negruț, președintele Mișcării Populare Alba, a prezentat candidații ce vor intra în cursa electorală pentru alegerile locale din 2016, în orașele Sebeș și Zlatna.

Candidatul MP pentru Primăria Sebeș va fi profesorul și omul de afaceri Viorel Coman. Despre acesta puteți citi mai mute aici.

În ceea ce privește primăria Zlatna, aceasta va fi „atacată” de către tânărul Florin Crișan, în vârstă de 37 de ani. Crișan a terminal liceul la Zlatna, iar apoi a urmat două facultăți la UAB, una dintre ele de management, iar cealaltă de istorie.

„Am fost 14 ani angajat la Protos Alba Iulia, iar din primăvară am decis să îmi iau soarta în mâini și mi-am făcut o afacere în Alba Iulia. Sunt din Zlatna și în Zlatna vreau să îmi trăiesc toată viața și de aceea am decis că trebuie să facem ceva în Zlatna. Nu mai putem continua pe aceeași linie pe care aceiași politicieni de 25 de ani au adus Zlatna. Aceeași politicieni ne țin pe loc la nivel de țară”, a spus Florin Crișan.

De asemenea acesta a mai adăugat faptul că de când s-a închis uzina totul a murit în oraș și nimic nu mai funcționează, iar în ultimii 25 de ani nu s-au făcut nimic în afară de trotuare și câteva mici afaceri. Tocmai din acest motiv spune că el nu și-a găsit un loc de muncă în Zlatna de aceea lucrează de 15 ani în Alba Iulia.

„Zlatna trebuie să devină atractivă pentru investitori, trebuie să le ofere ceva investitorilor. Toată țara duce lipsă de investitori și de aceea, pentru a-i atrage în orașul tău, trebuie să le oferi ceva”, a mai spus Crișan.

În prezent, Mișcarea Populă are peste 10 candidați la alegerile locale din Alba. La Alba Iulia, cel ce va intra în „luptă” va fi Clement Negruț.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Stimati zlatneni, votati schimbarea, votati un om care stie ce inseamna sa nu gasesti un loc de munca aproape de casa (asemeni majoritatii locuitorilor acestui oras), un om care se gandeste la viitor, un om care nu s-a lasat impresionat de pavele, panselute si becuri verzi si caruia, in plus, ii plac si animalele! Votati Florin Crisan! Lasati suita de aplaudaci sa-l voteze tot pe Ponoran, un om caruia nu-i plac nici oamenii, nici animalele! De ce credeti ca vrea sa-si faca fiul consilier judetean?! De ce credeti ca s-a grabit sa „le ia ochii” cu pavele si arbusti ornamentali celor din satele apartinatoare?! Pentru voi?! Nu! Tot pentru el, pentru familia Ponoran! Cred ca pavelele, panselutele, arbustii ornamentali si becurile verzi nu tin de foame! Ca sa poti admira peisajul, ca sa poti sa te balacesti in strand, ca sa te plimbi cu mocanita trebuie sa ai ce manca, trebuie sa ai cu ce te imbraca, trebuie sa ai cu ce sa-ti platesti facturile, adica SA AI UN LOC DE MUNCA!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*