În 15 aprilie a debutat campania de prevenire a dispariţiilor de copii

copii disparuti 1Inspectoratul General al Poliţiei Române prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii şi-a propus implementarea campaniei de prevenire a dispariţiilor de minori „Împreună pentru siguranţa copiilor”, la nivel naţional.

Această campanie va fi derulată şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, fiind structurată pe două module:

Modulul I „Înapoi la şcoală – ştiu să fiu în siguranţă”, ce presupune organizarea de întâlniri, în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2013, cu elevii claselor   I-IV de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiul Alba Iulia. În cadrul acestora elevii vor putea primi informaţii despre modalităţile de prevenire şi intervenţie în cazul dispariţiilor de copii, precum şi de promovare a numărului european pentru dispariţiile de copii – 116000.

Modulul II „Sărbători în siguranţă”, ce presupune distribuirea de materiale de informare în locuri aglomerate, în perioada sărbătorilor pascale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21561 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*