Imagini violente: Scos din minti, un barbat din Vintu de Jos a distrus un magazin din localitate

Barbatul, in varsta de 36 de ani, a plecat la un magazin din localitate sa isi cumpere tigari si bautura. Ajuns acasa si-a dat seama ca nu are tigarile la el si s-a gandit ca le uitase la tejghea, desi in realitate le-ar fi pierdut pe drum. Ajuns la magazin a inceput o discutie aprinsa cu patroana care, speriata de tonul ridicat al barbatului, a sunat la politie. Oamenii legii l-au condus pe scandalagiu la sectie unde acesta a dat o declaratie. Imediat ce a iesit din postul de politie, barbatul a facut cale intoarsa la magazin unde a inceput un  circ monstru. A inceput sa distruga tot ceea ce i-a iesit in cale. Ba mai mult, sustine patroana, omul ar fi amenintat-o ca ar rani-o cu un ciob de sticla. Dupa ce a devastat magazinul, scandalagiul a iesit afara sa se racoreasca iar vanzatoarele au profitat de moment si au reusit sa se baricadeze in magazin. Din cauza sperieturii, patroanei i s-a facut rau asa ca la fata locului a ajuns si o ambulanta pentru a-i fi acordate ingrijiri. Pagubele nu sunt nici ele de neglijat pentru ca de furia barbatului nu au scapat mobilierul, o vitrina frigorificasi alte bunuri din magazin. Barbatul de 36 de ani, care in trecut a mai fost implicat intr-un caz de tentativa de omor, s-a ales acum cu o retinere pentru 24 de ore. Momentul in care a facut ”zob” bunurile din magazin a fost inregistrat de camerele de supraveghere din incinta.
раскруткапрограмма для взлома вк

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

9 Comments

    • Cu siguranta si persoanele care stateau in usa magazinului si priveau la comportamentul „dobitocului” fara sa ia cineva atitudine, sunt de acord cu tine.

  1. La puscarie cu ticalosul asta, care s-a gandit sa-si masoare „muschi” cu bietele femei.
    Sa speram ca justitia sa-l ascunda vreo cativa ani buni, asfel incat sa-si poata etala talentul cu adversari pe masura lui.

  2. Ba bagasi **** an mata esti semcher ca spargi tot in baru ala vezi ca te asteapta 2 incarcatoarte ***** eu ma numesc sorin akebono sefu tau ma ***** vb frumos cu lumea daca vrei sa mai ai casa bine la punct sau o vrei sa o vezi in aier ??? te astept la mafyotul03@yahoo.com.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*