Imagini ȘOCANTE: „Oancea câinarul”, un tânăr din Petrești, omoară câini în chinuri groaznice

Mircea Trifu

cainarulDe curând, pe rețeaua de socializare Facebook a fost postată o filmare prin care se arată faptul că un tânăr din localitatea Petrești, cunoscut ca „Oancea câinarul”, ar tortura și omorâ câini din localitate. În imaginile de mai jos apar copii care relatează mai multe din faptele groaznice făcute de tânărul fără milă, precum și scene cu câini omorâți de acesta.

„In Alba Iulia, Petresti, este un psihopat care omoara si tortureaza caini, am luat legatura cu politia si vier pfoten dar au spus ca trebuie dovezi, asa ca impreuna ca 3 copii curajosi l-am atras pe Oancea cainarul intr-o capcana, dar apoi el s-a razbunat pe cainii lor si i-a otravit, trebuie oprit. S-a laudat cu caini spanzurati pe care i-am gasit in putrefactie, ii arunca in saci cu pietrii in apa, le taie picioarele si ii tortureaza. Ajutati sa fie oprit”, se arată în descrierea video-ului publicat de Daniela Ela Badeanu.

ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE!

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. Acest jeg nu trebuie sa traiasca la un loc cu acei copii,trebuie inchis si torturat si el la fel cum chinuie si el bietii caini,sper sa moara muscat si mancat de caini boratu asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*